klassisk koldtbord

Vi er veldig stolte av koldtbordet vårt og legger mye kjærlighet i hvert bord som bestilles. Menyen vår er harmonisk i både smak og variasjon med en basis i gode råvarer. Koldtbordet kan tilpasses dine behov og vi kan levere både vegansk, gluten- og laktosefritt koldtbord.

Klassisk koldtbord

  • Røkt laks / fisk
  • Tortillas fylt med røkt blåkveite / gluten fra hvete, melk, fisk
  • Varmrøkt krydderlaks / fisk
  • Skagenrøre / egg, fisk, melk, selleri, sennep, sennepsfrø, skalldyr
  • Kyllingfilet
  • Roastbeef
  • Røkt skinke
  • Urtemarinert svinenakke
  • Reinsalami
  • Spekemat
  • Eggerøre / egg, melk
  • Potetsalat / egg, sennepsfrø, melk
  • Fetaost marinert i chili og hvitløk / melk
  • Ostefat / melk
  • Druesalat / egg, melk
  • Rødbet/eplesalat / egg, melk, sennep
  • Aïoli / egg
  • Foccaciabrød / gluten fra hvete
  • Kuvertsmør / melk
  • Varmrøkt rein

Pris kr 339,- per person
Barneporsjon kr 185,- per person

Neptuns gaffel

  • Dampede blåskjell / skalldyr
  • Røkt laks / fisk
  • Varmrøkt laks / fisk
  • Marinert hval / soya, sennep
  • Ferske reker / skalldyr
  • Klippfisksalat med oliven / fisk, gluten fra hvete
  • Skagenrøre / egg, fisk, skalldyr
  • Blåkveite-tortillas / fisk, gluten fra hvete
  • Scampi-salat / skalldyr
  • Rødbetsalat / egg
  • Eggerøre / egg
  • Aïoli / egg
  • Brød og smør / gluten fra hvete

Pris kr 360,- per person
Barneporsjon kr 180,- per person

Til våre koldtbord er det også mulig å få en varmrett til kr 75,- pr pers i tillegg. Velg mellom reinskav, afrikansk lammegryte, baccalao og fiskesuppe.

Les mer under varmretter

bestill
catering

Du kan bruke skjemaet under for å komme i kontakt med oss på Mersmak. Du kan også kontakte oss ved å ringe Stefan på telefon 481 57 052, Dag Andrè på telefon 934 79 966 eller send oss en e-post bestilling@mersmaktromso.no

Kontaktinfo
Din henvendelse
Adresse
Fakturaadresse Samme?

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk